Generelle oplysninger

Dermaxir ApS
Anpartsselskab
Etableret 2015
Cvr. 37258970

Virkeholm 3b
2730 Herlev

 

Disse salgs- & leveringsbetingelser er kun gældende for forbrugere.

1. Ordre

Ved ordrebestilling på www.dermaxir.com, er ordren et bindende tilbud om at købe produkter i henhold til disse salgs- og leveringsbetingelser. Køber vil, inden godkendelse af sin ordre, have mulighed for at rette eller slette produkter, køber har lagt i indkøbskurven, samt ændre de oplysninger køber har afgivet i forbindelse med sit køb. Ordren er ikke afsendt eller bindende, førend der er trykket på ”bestil ordre”.

2. Betaling

På www.dermaxir.com kan der betales med Dankort, Visa, Mastercard, Visa Electron samt Mobile-Pay. Ved betaling med betalingskort pålægges et gebyr pr. betaling. Gebyret afhænger af typen af dit betalingskort og vil fremgå tydeligt i forbindelse med dit køb. Ved betaling med mobile-pay gælder samme betingelser som ved betaling med kort. Betalingen trækkes først på betalingskortet den dag, at varerne afsendes.

3. Leveringsbetingelser

Dermaxir bliver leveret med GLS.

3.1 Leveringspriser

Levering til pakkeshop i Danmark: 39 DKK

Fri levering til pakkeshop i Danmark ved køb over 350 DKK

Levering i Sverige: 60 DKK (~79 SEK)

Fri levering i Sverige ved køb over 350 DKK (~460 SEK)

Afhenter køber ikke pakken inden for tidsfristen, sendes den automatisk retur til Dermaxir. Ønsker kunden, at pakken gensendes, vil køber blive opkrævet for denne ydelse svarende til ovenstående leveringspriser.

3.2 Leveringtid

Danmark: 1-2 hverdage

Sverige: 2-3 hverdage

3.3 Leveringstid mundbind og ansigtsvisir

Danmark: 14 dage

Sverige: 14 dage

4. Fortrydelsesret

Køber har 14 dages fortrydelsesret, når der handles hos Dermaxir. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag køber;

a) har fået sin vare i fysisk besiddelse, b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele, eller d) får den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftaler om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Hvis fortrydelsesfristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, udløber fortrydelsesfristen den følgende hverdag.

Køber skal inden udløbet af 14-dages fristen, nævnt ovenfor, give Dermaxir meddelelse om, at køber ønsker at fortryde sit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive til info@dermaxir.com eller ved at sende et brev til adressen angivet under generelle oplysninger. I købers meddelelse skal køber gøre Dermaxir tydeligt opmærksom på, at køber ønsker at udnytte sin fortrydelsesret. Køber kan også vælge at benytte Dermaxirs standardfortrydelsesformular og sende den til Dermaxir. Standardformularen finder køber vedhæftet sin ordrebekræftelse og her. Køber kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give Dermaxir tydelig meddelelse om, at køber ønsker at udnytte sin fortrydelsesret.

 

5 Returnering

Køber skal sende sin ordre retur til Dermaxir uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, køber har meddelt Dermaxir, at køber ønsker at fortryde sit køb. Køber skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er køber ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind samt at emballage og plombering ikke er brudt. Køber bærer risikoen for varen fra det tidspunkt, hvor varen er leveret til køber.

5.1 Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. 2. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter levering. Da der er tale om hudplejeprodukter, mister køber således sin fortrydelsesret, hvis køber bryder emballagen eller tager varen i brug, da varen af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

5.2 Varens stand, når køber sender den retur

Køber hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – køber kan prøve varen på samme måde, som hvis køber prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter Dermaxir den som brugt, hvilket betyder, at køber ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må køber altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen men ikke tage den i endelig brug.

5.3 Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis køber fortryder sit køb, vil køber få det beløb, køber har indbetalt til Dermaxir, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som køber hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis køber benytter sin fortrydelsesret, refunderer Dermaxir alle betalinger modtaget fra køber, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af købers eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, Dermaxir tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 30 dage fra den dato, hvor Dermaxir har modtaget meddelelse om købers beslutning om at fortryde sit køb. Dermaxir gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som køber benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre køber udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Dermaxir kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil Dermaxir har modtaget varen retur, medmindre køber inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis køber fortryder købet, skal varen sendes til:

Dermaxir ApS Virkeholm 3B 2730 Herlev Danmark

5.4 Hvad skal køber sende med tilbage?

Køber skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis køber ligeledes udfylder Dermaxirs standardfortrydelsesformular. Køber finder standardfortrydelsesformularen her.

Bemærk! Dermaxir modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

6. Reklamationsret

Købelovens mangelregler kan finde anvendelse.

Når køber handler på Dermaxir.com, har køber 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at køber som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, som ikke kan tillægges Dermaxir.com.

6.1 Hvor hurtigt skal køber reklamere?Køber skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at køber har opdaget manglen ved varen. Hvis køber reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

6.2 Vi refunderer rimelige fragtomkostningerEr reklamationen berettiget, refunderer Dermaxir købers (rimelige) fragtomkostninger. Varen sendes til:

Dermaxir ApS Virkeholm 3B 2730 Herlev Danmark

6.3 Dermaxir har brug for følgende information, når køber sender varen retur til Dermaxir

Når køber returnerer varen, bedes køber oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt.

Bemærk! Dermaxir modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så Dermaxir kan tilbagebetale købers rimelige fragtomkostninger.

7. Persondatapolitik

Se Persondatapolitik her

8. Klageadgang

Hvis køber vil klage over sit køb, skal køber rette henvendelse til Dermaxirs kundeservice på 70 11 11 50 (mandag-fredag 9-15) eller info@dermaxir.com. Hvis det ikke lykkes Dermaxir at finde en løsning, kan køber indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

9. Forbehold & Ansvarsfraskrivelse

Dermaxir.com tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

STANDARDFORTRYDELSES FORMULAR

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

- Til:

Dermaxir ApS Virkeholm 3B 2730 Herlev Danmark

E-mail: info@dermaxir.com

- Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)

- Bestilt den (*)/modtaget den (*)

- Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)

- Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)

- Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

- Dato

(*) Det ikke relevante udstreges